Tarihçe

Okulumuz 1943 yılında Okçu Güvecçi İlkokulu olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuzun açılışını 1943 yılında İsmail Hakkı Tonguç Beyefendi yapmıştır. 1979 yılında köy kahvesi olarak kullanılan yerde 7 öğrenci ile ortaokul açılmıştır.

14.02.2013 1850

ÇAMLICA İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

1981 yılında İlkokulun bahçesinde İlkokula ait öğretmen lojmanına geçilmiş ve 1991 yılına kadar müstakil ortaokul olarak sürdürülmüştür. 1990–1991 Eğitim Öğretim Yılında İlkokulla Ortaokul birleştirilerek İlköğretim Okulu olarak Eğitim öğretime başlamıştır.

1943 yapımı okulumuz çağın gereklerine uygun eğitim yapmasına fiziki olarak cevap vermediğinden 1991 yılının sonunda Okçu Güveççi Köyüne yeni bir okul yapımına başlanmıştır. 1991–1992 Eğitim Öğretim yılında 8 derslikli yeni binasında eğitim öğretime başlamış. Ancak sınıf yetersizliğinden eski binadan da faydalanmaktadır. Şuan okulumuz ana bina ve ek bina olmak üzere iki binadan oluşmaktadır.

Öğrencilerimizin akademik başarısı yükseltmek adına okulumuzda halk eğitim merkezi destekli kurslar düzenlenmekte ve öğrencilerimizin sosyal gelişimini sağlamak amacıyla egzersiz çalışmaları, geziler, okul içinde ve dışında etkinlikler vb. faaliyetler düzenlenmektedir. Okulumuz taşıma merkezi olup, Sofu Mahallesi'nden ve Demirciören Köyü'nden öğrencilerimiz gelmektedir.

Okulumuzun adı 20.09.2011 tarihinde Valilik onayı ile Çamlıca İlköğretim Okulu olarak değişmiştir. 2012-2013 eğitim öğretim yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle bünyesinde ilkokul ve ortaokul olmak üzere ismimizde Çamlıca İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak değişmiştir.

1944 Yılıeskieskieskieskieskieskieskieskieski